Ulko-ovet

Vahvat Isoniemi lämpöovet tunnet neljästä symmetrisesti asennetuista saranoista. Ovet on luotu Pohjolan tuulisiin kylmiin olosuhteisiin pitämään kylmän ulkona ja lämmön sisällä. Vahva karmi ja kahden tiivisteen suuri etäisyys (40 mm) toisistaan parantavat lämmön ja äänen etistävyyttä kuten myös poikkeavan vahva 80 mm runkorakenne. HDF -tai koivuvaneriviilu uloimpina pintoina sekä nelilamellinen massiivipuu kehärakenne lisättynä symmetrisellä alumiinilevy- jäykisteellä saadaan ovelle lähes muuttumaton rakenne.   Isoniemi on ottanut Moderni-malliston ulko-ovissa käyttöön puunkäsittelyn viimeisintä tekniikkaa. Lämpöovien ulkokoristeet on valmistettu lämpöpuusta, joka antaa puulle kauniin ruskehtavan sävyn, parantaa kosteuskestävyyttä sekä vähentää mittamuutoksia erilaisissa säävaihteluissa. Lämpöpuu on Pohjolan ympäristöystävällinen sademetsiä säästävä vaihtoehto.

Isoniemen ovilla on 10 vuoden suoranapysymis- takuu.


 

Ovimallistot

Perinteiset ulko-ovimallit ovat komistaneet jo lähes vuosisadan useita koteja. Nykyään perinneovet ulkoasultaan ovat kysyttyjä lähinnä saneerauskohteisiin ja perinteitä kunnioittaviin rakennuskohteisiin. Ulkoasu on säilynyt lähes alkuperäisenä mutta lämpöarvoltaan perinneovet ovat kehittyneet huimasti.
 
Klassikkomallit ovat nimensä arvoisia, eli klassisia ovimalleja jossa yhdistyy turvallisuus, tyylikkyys sekä ajattomuus. Klassikkomallisto kuvaa ja ilmentää hyvi viime vuosikymmenten rakennustyylejä. Mallit ovat valikoituneet käyttäjien suosioon, joka jatkuu vuosikymmeniä eteenpäin.
Moderni-mallisto on suunniteltu uudempaan rakentamiseen ja asumiseen. Mallistosta löytyy useita idyllisiä luontoon soveltuvia väri- ja kuvioyhdistelmiä kruunattuna aistillisilla ovien nimillä. Luonnonläheinen lämmin puumateriaali antaa osalle ulko-ovista tasapainoa ympäröivän luonnon kanssa. Juhlamallisto syntyy. Tehdasväki sekä suunnittelutiimi tekivät yhteistuumin ovimalliston jota kutsutaan Juhlamallistoksi. Isoniemen ”porukka” valitsi vuosikymmenten kokemuksella mallit ja materiaalin näihin ovimalleihin. Ovet sisältävät pieniä ja viimeisteltyjä yksityiskohtia. Tehdas voi ylpeänä, ojentaa asiakkaalle uuden kodin ulko-oven avaimet, toivottaen lämmintä ja turvallista tulevaisuutta.

 

Astu sisään Kannuksen esittelytilaan!

Tervetuloa Kannuksen keskustaan Isoniemen Showroom / Esittelytilaan.
Esittelytila avoinna ark. 7.30 - 16.00
Tule tutustumaan laatutuotteisiin!

(osoite: asematie 4)
 


LUE LISÄÄ

10.04.2013 Värikkäitä ulko-ovia Ouluun »
08.02.2012 Tunnelmia messutalosta »
15.07.2011 Kokkolan Asuntomessut 2011 »

Juha Tapio valitsi ikkunat Isoniemeltä

Tällä kertaa laulaja viedään Isoniemen ikkunan luo, joka ”kestää joka tuulen ja sään”.


LUE LISÄÄ
 

Pyydä tarjous

Rakennatko uutta vai saneeraatko vanhaa? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjous.

Selaa esitettä

Avaa Isoniemen tuotekatalogi

Kuvagalleria

Katso referenssit