Yritys

Tänä päivänä ISONIEMI kehitää innovatiivisesti tuotteitaan. 80 vuoteen on mahtunut monenlaista ovimallia ja tuhansia kohteita. Vuodet ovat tuoneet runsaasti kokemusta ja aineistoa kehitystyöhön, materiaalin valintaan, oven ulkoasuun sekä muihin pienempiin yksityiskohtiin.

Ulko-ovimallistossa on nykyisin lähes 50 erilaista ovimallia, jotka on jaettu kolmeen pääkategoriaan. Perinteinen ovi on edelleen erittäin suosittu saneerauskohteisiin sekä uusiin perinnetaloihin. Klassikko on ollut varma tuotemallisto jo vuosikymmenien ajan; mallistosta löytyy ovi niin rivitalo- kuin loma-asuntoon tai omakotitaloon. Moderni mallisto on uuteen rakennustyyliin suunniteltu ovityyppi. Juhlavuosi tuo mukanaan myös uusia malleja asiakkaiden ihasteltaviksi. Kaunista lämpökäsiteltyä puuta on yhdistetty maalatun ulko-oven pintaan. Tämä tekee ovesta arvokkaan ja persoonallisen. Kauniin sininen juhlavuoden kruunumalli on perustajan nimeä kantava ISO OSKAR, jota on saatavilla vain rajallinen määrä.

Nykyisin yritys- ja yksilötasolla pyritään parempaan harmoniaan ympäristön ja luonnon kanssa. Yritystoiminnassaan ISONIEMI kokee ympäristöasiat tärkeiksi. Yhteiskunnallinen ja globaali tarve hidastaa ilmastonmuutosta on yhteinen tavoitteemme kansana. Kaikki ihmisen omaan käyttöön valjastama energia vaikuttaa ympäristöön ja ilmastoon haitallisesti, eli energian käytön vähentäminen on yhteinen asiamme.
ISONIEMI on kehittänyt ulko-ovimalleja energiataloudelliseen suuntaan ja on missiossaan onnistunut sijoittuen ovitoimittajien kärkisijoille.

Astu sisään Kannuksen esittelytilaan!

Tervetuloa Kannuksen keskustaan Isoniemen Showroom / Esittelytilaan.
Esittelytila avoinna ark. 7.30 - 16.00
Tule tutustumaan laatutuotteisiin!

(osoite: asematie 4)
 


LUE LISÄÄ

10.04.2013 Värikkäitä ulko-ovia Ouluun »
08.02.2012 Tunnelmia messutalosta »
15.07.2011 Kokkolan Asuntomessut 2011 »

Juha Tapio valitsi ikkunat Isoniemeltä

Tällä kertaa laulaja viedään Isoniemen ikkunan luo, joka ”kestää joka tuulen ja sään”.


LUE LISÄÄ
 

Pyydä tarjous

Rakennatko uutta vai saneeraatko vanhaa? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjous.

Selaa esitettä

Avaa Isoniemen tuotekatalogi

Kuvagalleria

Katso referenssit